Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

  • Vragen

Vragen

Wat is het verschil tussen een professionele ceremoniemeester en een weddingplanner?

Een weddingplanner regelt meerdere zaken voor het bruidspaar. Zoekt bijvoorbeeld een geschikte trouwlokatie, fotograaf binnen het opgegeven budget enzovoorts. Ceremoniemeesters van der Lelij adviseert bij de keuzes als die nog gemaakt moeten worden of gemaakt zijn door julllie. Sommige bruidsparen willen van ons weten waar ze moeten beginnen, anderen komen met een totaal plaatje. 

 

Is een weddingplanner ook een ceremoniemeester?

Dit is niet altijd het geval. Deze service kan de weddingplanner wel verlenen maar wordt niet altijd door het bruidspaar afgenomen. Ceremoniemeesters van der Lelij levert juist deze ceremoniemeester omdat jullie familie en vrienden niet willen belasten.

 

Hoeveel vraagt Ceremoniemeesters van der Lelij voor deze service?

Wij werken  met 3 mooie pakketten. De services die we verlenen staan beschreven op de pagina “ceremoniemeester”. Er is ook een prijslijst met duidelijke prijzen. Een professionele ceremoniemeester kun je al inhuren vanaf € 449,-.

 

Wij hebben een ceremoniemeester maar willen eigenlijk dat hij/zij ook geniet en niet  veel hoeft te regelen!

Dit kan door Ceremoniemeesters van der Lelij “de ceremoniemeester achter jullie eigen officiële ceremoniemeester” te laten zijn. Hier hebben wij ervaring mee. Tijdens de bruiloft wordt jullie ceremoniemeester door ons er op geattendeerd wanneer de gasten aangesproken moesten worden en welke informatie er gegeven moet worden. Terwijl jullie ceremoniemeester praat met vrienden zetten wij de tafelschikking klaar, checken de muziekgroep die de entree gaat verzorgen.

 

Wat doet ceremoniemeesters van der Lelij tijdens de voorbereidende gesprekken?

Bij pakket 3 “A dream wedding” worden de meeste (3) gesprekken gevoerd. Hieronder een korte beschrijving van deze gesprekken:

Gesprek 1: We bespreken allereerst de dagindeling. Sommige bruidsparen weten al precies hoe hun trouwdag moet gaan verlopen, anderen willen advies. Ceremoniemeesters van der Lelij kijkt mee of de organisatie haalbaar is. Denk daarbij aan de grootte van de groep, files, mogelijkheden lokaties enz. Met elkaar zoeken we naar een stijl die bij jullie past. Dit kan zijn chic, intiem, trendy enz. en zoeken naar leuke ideeën. Deze ideeën hebben betrekking op de organisatie, styling en entertainment op de bruiloft. Denk daarbij aan de decoratie van de dinertafels of de muziek tijdens het burgerlijkhuwelijk. Alle tips en tricks die jullie aanspreken bereiden jullie zelf voor. Jullie zoeken bijvoorbeeld zelf een stylist voor de decoratie van de dinertafels en kiezen mooie muziek.

 

Gesprek 2: Bij het opstellen van goede trouwkaarten en eventuele brieven met extra informatie geven wij passende adviezen. Ceremoniemeesters Van der Lelij schrijft de brieven bij de trouwkaart. Ook de organisatie van de bruiloft wordt weer besproken.

 

Gesprek 3: Het laatste gesprek vindt kort voor de trouwdag plaats. De bruiloft wordt van minuut tot minuut doorgesproken. Tijdens de  trouwdag komen jullie voor geen enkele (organisatorische) verrassing te staan en hoeven nergens meer een beslissing over te nemen. Het is dan tijd om te genieten.

 

Hoeveel gesprekken vinden er plaats?

Dit is per pakket verschillend. Minimaal 1 gesprek kort voor de bruiloft tot 3 gesprekken verspreid over de voorbereidings periode. Extra gesprekken kunnen worden afgenomen tegen betaling.

 

Waar vinden de gesprekken plaats?

Kennismakingsgesprekken en adviesgesprekken vinden bij voorkeur plaats in Delft. Mocht een andere locaties jullie voorkeur hebben dan worden reiskosten in rekening gebracht.

 

Hoever van te voren kunnen we Ceremoniemeesters van der Lelij inschakelen?

Meestal worden wij 9 maanden voor de trouwdag benaderd, maar het gebeurt ook dat we 12 maanden tot 3 maanden voor de bruiloft een belletje/mailtje krijgen.

 

Welke ceremoniemeester van Ceremoniemeesters van der Lelij wordt onze ceremoniemeester op de bruiloft?

Ceremoniemeesters van der Lelij is opgericht en wordt geleid door Jo-Anne van der Lelij. Sinds 2013 is, vanwege de toegenomen vraag, het team uitgebreid met meerdere ceremoniemeesters die ook zelfstandig werken. Per aanvraag wordt gekeken welke ceremoniemeester het beste bij een bruidspaar past.

 

Welke services verleent Ceremoniemeesters van der Lelij echt NIET?

  • Maakt niet de liturgie voor de kerkdienst.
  • Is niet verantwoordelijk voor het contract met verschillende leveranciers. Jullie maken zelf de afspraken en ondertekenen de overeenkomsten.
  • Wij bestellen geen trouwkaarten
  • De adressen op de enveloppen worden niet door ons geschreven.
  • Brieven bij de trouwkaarten worden niet door ons gedrukt, maar door jullie eigen drukker.
  • Maakt geen decoraties, bedankjes etc. tenzij in overleg.

Heb je nog een vraag? Mail je vraag, dan geven wij het antwoord!