Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

  • Reacties

Reacties

Reacties van bruidsparen die Ceremoniemeesters van der Lelij hebben ingehuurd:

Lenie & Bert Nobel-de Waard (getrouwd op 18 juli 2013)

Ruim een jaar voor onze bruiloft begonnen wij na te denken over wie we als ceremoniemeester wilden op onze bruiloft. Eigenlijk vonden we het niet zo leuk om onze naaste familie of vrienden hiervoor te vragen, maar wat dan? We wisten wel de ceremoniemeester van het blog Wedspiration, maar iemand die je helemaal niet kent en dan zo’n belangrijke taak op onze dag? Het begon steeds meer bij ons te leven en al snel zaten voor een kennismakingsgesprek bij Jo-Anne thuis. Wat was dat gezellig! De klik was er direct en we gingen gelijk al met een lijstje naar huis wat we konden gaan regelen. In de auto zeiden we tegen elkaar: ‘Dit is wat we willen!’ En nu na onze trouwdag zeggen we: ‘Het was precies zoals we wilden!’ Wil je een onbezorgde trouwdag, maar ook onbezorgd je trouwdag tegemoet zien? Kies dan ook voor Jo-Anne als ceremoniemeester.

Met de voorbereidingen heeft Jo-Anne heel fijn meegedacht en meegeholpen. Ook op onze eigen ideeën reageerde Jo-Anne enthousiast en dacht hier verder in mee. Het zeer gedetailleerde draaiboek zorgde er ook voor dat we rustig onze trouwdag tegemoet konden zien. En terecht: Jo-Anne heeft voor een perfecte timing gezorgd en wij hebben op onze trouwdag echt nergens naar om hoeven te kijken.

Bedankt!

 

Silvia & Wouter (getrouwd op 20 juli 2013)

Bedankt voor je begeleiding, creatieve ideeen (voor de fotosessie en ceremonie :-), gouden tips en professionaliteit. Dankzij jou is onze trouwdag in Amerongen onze droomdag geworden!

 

Kenneth & Lisette

Lieve Jo-Anne,

Bij deze willen we je bedanken voor de prettige samenwerking! Je hebt geweldig werk geleverd. Toen we het resultaat zagen was het beter dan we ons hadden voorgesteld. Iedereen was weg van je en vond je een fijn aanspreekpunt. Dank dat je onze dag hebt gemaakt tot wat het is geweest. Wij wensen je al het geluk toe in je verdere carriere als ceremoniemeester. De vele bruidsparen mogen dankbaar zijn met jou als ceremoniemeester. Wil je foto’s van deze bruiloft bekijken? Kijk hier

 

Maikel & Stefanie (getrouwd op 27 april 2013)

Onwijs bedankt voor alles. We vonden het super dat jeo ns zo geholpen hebt met en op onze bruiloft! Heel veel succes en geluk in de toekomst, hopelijk komen we elkaar nog eens tegen.

 

Kenneth en Lisette

Toen we begonnen met het plannen van de bruiloft wisten we al snel dat we iemand zochten om ons een zorgeloze dag te bezorgen. Na onze zoektocht op het internet kwamen we bij de website ‘dat regel ik wel’ uit. Wat ons met name aansprak was dat er helder en duidelijk omschreven stond wat we konden verwachten aan de hand van de pakketten. Tijdens het eerste gesprek werden we hartelijk ontvangen en voelden we ons meteen op ons gemak bij Jo-Anne. Tevens kregen we een professionele indruk van haar en het werk wat ze doet. Daarnaast geeft ze goede tips en heeft ze veel ideeën over hoe je verscheidene dingen moet aanpakken. We kijken uit naar onze trouwdag op 25-05-2013 en weten zeker dat het door Jo-Anne een zorgeloze dag gaat worden.

 

Silvia & Wouter (trouwen 20 juli 2013)

Mijn verloofde en ik zijn heel erg blij met de begeleiding van Jo-Anne. Het voelt alsof een goede vriend je helpt, alleen met veel meer ervaring en verstand van zaken. Jo-Anne geeft ons veel zelfstandigheid en laat ons de beslissingen nemen, maar haar advies is onmisbaar. Wat ik zelf heel prettig vond is dat ze ons hielp met het kiezen van het thema voor de bruiloft. Van tevoren had ik niet nagedacht wat voor kleuren ik zou willen, maar toen zij een doos pakte vol met knipsels van tijdschriften en ons liet inspireren, was de keuze snel gemaakt. Nu dat het thema al gekozen is kan ik bij de bloemist en patissier gerust aan de slag!”

Peter en Elisa

Lieve Jo-Anne, we willen je ontzettend bedanken voor de afgelopen periode. Je hebt er voor gezorgd dat gisteren (22 maart 2013) alles op rolletjes liep. We hebben echt een onvergetelijke dag gehad. Van familie en vrienden hebben we heel veel complimenten gekregen over de manier van presenteren en je betrokkenheid. Super bedankt voor alles. We houden nog even contact…
Wil je foto’s van deze bruiloft zien? Kijk hier!

 

Stefanie & Maikel

Omdat wij de eerste van onze vriendengroep zijn die gaan trouwen, konden we wel wat hulp gebruiken. Gezien Stefanie gek is op de blog Wedspiration, kwamen wij al snel op het idee om contact op te nemen met Jo-Anne. Wij werden hartelijk ontvangen bij Jo-Anne thuis. Daar heeft Jo-Anne uitgebreid de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden. Zo uitgebreid dat wij uiteindelijk net voor middernacht vanuit Delft naar huis reden, met een grote glimlach op onze gezichten en genoeg om samen te bespreken! Jo-Anne is erg behulpzaam en staat ook op andere momenten voor ons klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wij zijn erg blij dat ze erbij is op onze trouwdag om de dag in goede banen te leiden, want wij weten zeker dat onze grote dag bij haar in goede handen is.
Jo-Anne, super bedankt, we kijken uit naar 27 april!

 

Annemarie en Pieter (trouwen 20 april 2013)

Een beetje overweldigd door alle mogelijkheden, opties en keuzes voor onze trouwdag hadden we besloten bij Jo-Anne een avond weddingconsult te doen. Dit heeft onze verwachtingen ver overtroffen! Jo-Anne wist direct een klik te maken en sloot met haar adviezen perfect aan bij ons als bruidspaar. We liepen naar buiten met heel veel tips, een veel duidelijker plan en idee over onze trouwdag en hernieuwd enthousiasme om alles lekker te gaan regelen. Over Jo-Anne als persoon en haar professionaliteit zijn we zo enthousiast dat we haar hebben gevraagd onze ceremoniemeester te zijn. Jo-Anne, nu al ontzettend bedankt, op naar onze trouwdag!

Fatima en Peter

Wij genieten van alle herinneringen aan onze trouwdag (6 juni 2012). Een geweldige dag waarin alle culturen aan bod kwamen. De organisatie was goed voor elkaar. We zouden het een volgende keer weer precies zo doen (al is een tweede huwelijk natuurlijk geen optie).Het was erg fijn om te merken dat alles wat we van tevoren hadden bedacht en besproken is uitgekomen zoals gepland. Daar heb jij absoluut ook een goede bijdrage aan geleverd. Het is erg rustgevend om vragen of aandachtspunten aan jou door te geven en dan te zien dat die ook worden opgelost. Van diverse gasten hebben we ook te horen gekregen dat zij jou erg goed en professioneel vonden. Onze dank daarvoor. Nogmaals bedankt voor jouw inzet.

Laurens & Samira

Omdat we zonder stress willen genieten van de voorbereidingen van ons huwelijk, leek het ons prettig om iemand te hebben die met ons meedenkt. Al Googelend kwamen we op de website van Jo-Anne en tijdens de kennismaking klikte het meteen. Inmiddels zijn we een tweede keer bij Jo-Anne geweest en het geeft heel veel rust om te weten dat iemand met zoveel ervaring achter ons staat. Daarnaast zijn we heel blij met alle leuke ideeën voor de dag zelf! Mét Jo-Anne als ceremoniemeester. Dat laatste is voor ons ook belangrijk, want doordat Jo-Anne ceremoniemeester is kunnen alle vrienden en familieleden gewoon van de dag genieten zonder extra verantwoordelijkheden. We kijken er ontzettend naar uit!

 

Maarten & Liesbeth

Mede door Ceremoniemeesters van der Lelij zijn onze trouwdagen top verlopen! Alles verliep heerlijk, we hoefden zelf nergens aan te denken. Jo-Anne had alles in de gaten. Van onze familieleden en  daggasten horen we alleen maar lovende woorden over je! Echt heel erg bedankt voor de goede zorgen voor ons en de gasten. Juist dat was voor ons ook belangrijk dat zij het ook naar hun zin zouden hebben en mede door jou is dat gelukt! Iedereen kon heerlijk ontspannen en genieten!’

 

Chris & Tanja Evans

We willen je ONGELOFELIJK bedanken voor alles wat je gisteren (18 juni 2011) voor ons hebt betekend!! Je aanwezigheid heeft er mede aan toe bijgedragen dat het gisteren  tot een onvergetelijke dag is geworden!!! Je ontspannenheid, jou op voor- en achtergrond zien, je rustige uitstraling met ALTIJD weer die vriendelijke lach… en vooral je professionaliteit om alles, maar dan ook alles zo te organiseren met een Kwaliteit waar we erg van onder de indruk zijn!!!!
Vele vele positieve complimenten van onze familie en vrienden over jouw inzet!!!! ,,aardig, warm, vriendelijk, empathisch, begripvol, een echt mensen-mens, organisatie-talent, bijzonder, is er geknipt voor, hoe heb je haar gevonden? slanke vrouw in zwarte jurk!! als ik ooit ga trouwen…., enz enz!!
Wat fijn dat je op ons pad bent gekomen, je hebt ons de dag van ons leven gegeven. Dank voor alles en je enorme inzet gisteren – we zijn zo onder de indruk hoe je alles op elkaar hebt weten af te stemmen!! (en vond ik al mijn persoonlijke spulletjes terug in mijn tas achterin de taxi!!!!!!)
Heel heel veel dank, je was een aanwinst op onze dag!

Ronald Leenheer

Wij zijn blij,blij en nog eens blij verrast met jou als gastvrouw. (ceremoniemeester doet je te kort!!) Wij hebben niet eerder zo prettig samengewerkt met een prof die vanuit haar hart aanvoelt wat de wensen van het bruidspaar zijn. Aan het bruidspaar was te zien hoe zorgeloos zij hun grote dag beleeft hebben. Zoals wij bij het afscheid nemen zeiden, daar gaat het om! Je bent van harte welkom voor een volgende keer, bedankt en graag tot ziens op Herberg Vlietzigt!!!

 

Anne-Christien & Benjamin

Ontzettend bedankt voor je goede adviezen tijdens het wedding consult. Wij hebben er echt ontzettend veel aan gehad. Heel prettig hoe je je inleeft en meteen weet wat bij ons past. Het voordeel is dat jij zoveel meer weet dan wij als bruid en bruidegom.Je kennis van de bruidswereld is echt TOP! De laatste nieuwtjes zijn jou niet vreemd. Al heel snel zie je als bruidspaar vele zaken over het hoofd waar je echt niet bij nadenkt. Niet alleen in de planning, maar ook in aankleding van a tot z. Hierin ben je echt een aanvulling en dit neemt voor ons een hoop stress weg. Hierdoor kunnen we met nog veel meer plezier toeleven naar onze trouwdag eind augustus!

 

Nelleke

Op de bruiloft receptie van mijn neef zag ik Jo-Anne aan het werk. Met een grote glimlach verwelkomde ze iedereen, en tegelijkertijd lette ze op of de receptie vlekkeloos verliep. Ik dacht: dat wil ik ook op onze bruiloft!! Het weekend daarop gelijk gebeld om een afspraak te maken. Toen we eenmaal binnen waren bij Jo-Anne hadden we gelijk een klik. Het was ontzettend leuk en gezellig en tegelijkertijd brainstormden we over hoe we ons thema gingen uiten op onze bruiloft. Het draaiboek werd tijdens de volgende afspraken helemaal compleet gemaakt, evenals het tijdschema. Wat een ontzettende rust geeft dit! (vooral als je zelf lichtelijke verschijnselen hebt van een controlfreak) Jo-Anne geeft je de mogelijkheid om je in de voorbereidingstijd al te laten genieten, zonder stressmomenten. In het tijdschema staat alles van minuut tot minuut genoteerd en tijdens de gespreken krijg je al het gevoel bij Jo-Anne dat zij in staat is om de leiding te nemen en zorgt dat iedereen overal op tijd is en op de juiste plek staat. Zo hoeven de daggasten zich daar verder niet mee bezig te houden en kunnen ze genieten van de dag, want dat is toch ook wat je als bruidspaar wilt! Jo- Anne is een ontzettend leuk mens en met haar spontaniteit en enthousiasme laat ze ons nu al genieten! Nog een paar weekjes tot de grote dag…’

 

Marie-Thérèse en Michiel

Graag wil ik je nog even bedanken voor de interessante avond op dinsdag 19 april. Ik vond het echt super en heb er veel van opgestoken. Leuk om te zien dat Michiel en ik op een lijn zitten en dat ik precies weet wat hij mooi en lelijk vindt. Kortom we gingen idd zoals voorspelt reuze enthousiast naar huis!! Over je voorstel zijn we nog aan het nadenken. Nogmaals heel veel dank voor de leerzame avond!!

 

Joke en Arjan (9 januari 2011)

Het nieuwe jaar is begonnen. Wij kijken terug op in ieder geval één hele bijzondere gebeurtenis in 2010: onze bruiloft op vrijdag 3 september. Het weer hadden wij ons niet beter kunnen wensen. Dat maakte de locatie Kasteel Wijk bij Duurstede alleen maar perfecter. Iedereen had er heel veel zin in. De organisatie verliep gesmeerd. Dat is mede te danken aan Jo-Anne. Haar adviezen vooraf en de begeleiding op de dag zelf hebben gemaakt dat deze gebeurtenis een hoogtepunt voor ons was in 2010.

Wij vonden het heel prettig om met Jo-Anne samen te werken, al vanaf de eerste ontmoeting. Op de dag zelf hoorde zij er helemaal bij, ook al was het een drukke en wat ons betreft geslaagde werkdag voor haar. Wij danken Jo-Anne voor de inspiratie die zij ons gegeven heeft en wensen haar heel veel succes in dit nieuwe jaar met veel nieuwe klanten. Wij bevelen haar diensten van harte aan!

Benieuwd naar foto’s van deze dag? Kijk op WEDSPIRATION!

 

Hans & Astrid

In weken van veel regelen en werken in ons huis hebben we weer het volgende gesprek gepland met Jo-Anne. Ineens zitten we er weer helemaal in en is het veel nadenken van hoe en wat. Jo-Anne bracht veel ideeën waar we veel mee kunnen en die ook zeker terug komen op “onze” dag! Wij vinden het echt heerlijk om dit samen met Jo-Anne te doen, zo kan er niets vergeten worden…

En we durven het ook aan jou over te laten… Geen probleem is te groot.. Jij heb er wel een oplossing voor! Geweldig ook het oefenen van de ceremonies… Waar je zelf niet aan zou denken wordt nu besproken!

We hebben alle vertrouwen erin dat wij/en onze familie ons die dag niet hoeven druk te maken over de organisatie!

 

Arjan en Lydia Oudijk – Cousijnsen Ook namens de beide ceremoniemeesters

Op een zaterdag zijn wij naar de bruidsbeurs in de Vanenburg in Putten geweest. Daar hebben we een gesprek met Jo-Anne gehad over tips voor de bruiloft. We konden toen ook een briefje invullen waarmee we een weddingconsult konden winnen. En wat denk je… Wij waren de gelukkigen! Samen met de twee ceremoniemeesters zijn we een avond geweest. Het was echt geweldig! Alle tips en adviezen die we meekregen. Ook super de tip voor de trouwkaart, om daar een briefje van het zelfde formaat, papier en lettertype als de kaart bij te doen. Van de trouwkaarten die over waren hadden we er nog precies genoeg om menukaarten van te maken. Het was handig om aan de hand van een thema te werken. Bij ons was dat wit, rood en rozen. We hadden bij het diner een lang rood lint over de tafels liggen, daaraan een rood knijpertje met een roosje om de menukaarten aan het lint vast te maken. De bloemen op tafel waren ook rood met wit. Op de dag zelf, 8.9.2010, liep alles op rolletjes. We hebben een geweldige dag gehad. Wijzelf waren die dag heel relaxt gelukkig. Ik ben zelf nog al een regeltype en was bang dat ik het moeilijk uit handen zou kunnen geven maar we hebben genoten van de dag! De hond heeft op het gemeentehuis de ringen gegeven in een mandje, dat ging echt geweldig. Iedereen was erg enthousiast en hadden niet verwacht dat de hond de ringen zou geven. Alsnog heel erg bedankt voor alles. We hebben er super veel aan gehad!!

 

Teunard & Sylvia

Wij vonden het erg leuk binnenkomen, met een lekker appeltaartje en een hartelijk ontvangst. Tijdens het wedding consult hebben we erg leuke ideeën op gedaan,al waren we al een beetje op weg. We vinden het allebei erg leuk om zelf leuke dingen te verzinnen, maar voor de finishing touch was het bezoek zeker dubbel en dwars waard.

Zodra onze trouwdag op 22 september voorbij is, en we genoten hebben van onze vakantie hoor je meer van ons. We hopen je foto’s te laten zien voor op het blog.

 

Erik en Aline van Gelder

Enorm bedankt voor het meedenken, de leuke ideeën, de gezellige avonden aan je eetkamertafel, het alles regelen en nog veel meer!! Het was een geweldige dag!

 

Joke van Dam

Ha Jo-Anne, Nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van deze prachtige bruiloft!!!!!!! Als familielid wil ik ook graag mijn stem laten horen maar dat had je vast al begrepen!!

 

Lars en Annemiek Deckers

Jo- Anne heeft ons geholpen met de voorbereiding van onze huwelijksdag. Dacht aan dingen waar wij niet bij stil stonden. Gaf tips wat leuk zou kunnen zijn om te doen en advies om het een of ander te laten, maar wel vrijblijvend! Op de dag zelf is alles goed geregeld: achter de taart aan, iedereen op de juiste tijd op de juiste plaats. Onze daggasten viel het ook op dat ze alles zo goed regelde en in de gaten hield. Daarnaast “het sterk in de schoenen staan”: geen voordrachten is geen voordrachten en daar komt geen speld tussen! Wij hebben een onvergetelijke dag gehad, mede dankzij het regelwerk van Jo-Anne.

Jo-Anne: Je bent een leuk mens, gezellig en je doet je werk super!

 

Mark & Erica

Over het nieuwe tijdschema zijn we allebei heel erg enthousiast. De hele nieuwe indeling geeft veel meer rust in het geheel, en dat is op zo’n dag wel prettig. Mede naar aanleiding van het wedding consult die we bij je hebben gehad willen we je vragen als ceremoniemeester voor onze huwelijksdag op 28 mei 2011. Je ideeën hebben ons erg goed op weg geholpen en we hebben alle vertrouwen in je professionaliteit en geven deze opdracht dan ook graag aan jou.

 

Joke & Arjan

Net terug van onze vakantie en meteen al weer een eerste afspraak om verder de puntjes op de “i” te zetten voor onze bruiloft op vrijdag 3 september. We werden samen met Jo-Anne verwacht voor een tweede gesprek op Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede waar we worden ontvangen door de beheerder van de locatie. Daar gaat het allemaal plaatsvinden. Een prachtige locatie! Het is heerlijk om dit samen met een professionele ceremoniemeester te doen. Jo-Anne denkt werkelijk aan alle details voor de dag zelf en het nodige regelwerk vooraf. Het is alsof zij het allemaal al voor zich ziet. Zij heeft ons al op heel wat ideeën gebracht, waar we zelf niet opgekomen zouden zijn. Haar enthousiasme werkt heel aanstekelijk.

We hebben er nu al alle vertrouwen in dat het een hele fijne dag voor ons zal worden, zonder ons zelf over alle essentiële, organisatorische details en een soepel verloop druk te hoeven maken. Dat regelt Jo-Anne ! En volgens ons met heel veel plezier.

 

Erik van Gelder en Aline Meijer

Ceremoniemeesters Van der Lelij gaat onze trouwdag op 9 juli a.s. verzorgen. Momenteel zijn we druk, samen met Jo-Anne, met alle voorbereidingen. Hoe dichterbij de trouwdatum, hoe meer de mailtjes en telefoontjes over en weer gaan. Jo-Anne denkt volop mee en geeft leuke tips! We hopen op een stralende dag, mede door ceremoniemeesters Van der Lelij!

 

Hans & Gerdien

We willen even laten weten dat we het ontzettend gezellig vonden om zaterdag 6 februari bij je te zijn. Voor onze bruiloft op 12 mei wilden we nog wat ideeën opdoen en we dachten dat we bij jou wel op het juiste adres zouden zijn…. Je verwelkomde ons hartelijk en binnen kwam de geur van lekkere appelflappen ons al tegemoet. Je gaf ons verschillende ideeën over de trouwkaarten en de tekst die daarop komt, tot het bruidsboeket en het knielen in de kerk toe. Je hebt ons ook aan hele leuke ideeën voor onze fotoreportage geholpen en ook het geven van de ringen wordt door jouw originaliteit een leuk onderdeel. Onze trouwkaart ontvang je als het goed is binnenkort, en we willen je ook nog hartelijk bedanken voor het bekijken van onze tekst voor de kaart!

 

Inge van den Berg

Wij zijn en vinden elkaar grappig, al heel veel jaren lang, dat is een van de reden dat we gaan trouwen! Jo-Anne moest enorm lachen toen we dit zeiden! Wij wilden onze familie, kennissen niet opzadelen met de functie ‘ceremoniEmeester’ Al dat gestress voor de bruiloft. Dat moet ook anders kunnen. En dat hebben we gevonden. Je hebt dus ook mensen die het ontzettend leuk vinden om ceremoniemeester te zijn voor een bruiloft en onze keuze is vol vertrouwen gevallen op Jo-Anne. Jo-Anne is enorm gemotiveerd in het werk dat ze doet en doet dat op een heel leuke manier. Het klikt enorm en ik ben ervan overtuigd dat zij onze dag tot in de puntjes soepel laat verlopen!

 

Johan & Lydia

Het is inmiddels alweer even geleden maar nog steeds denken we met veel plezier terug aan 3 juli. Al heel vaak hebben we tegen elkaar gezegd dat als we het over zouden doen moet het precies hetzelfde gaan. Het was gewoon een FANTASTISCHE dag. Jou als ceremoniemeester te hebben was geweldig. We hebben ons echt geen moment druk gemaakt of alles wel goed zou verlopen, we wisten dat onze dag bij jou in goede handen zou zijn. De avonden dat we bij je langs geweest zijn waren inspirerend. Iedere keer kwamen er weer leuke ideeën naar boven. Door jou inzet hebben wij weinig stress gehad en dat was erg prettig. De dag zelf verliep helemaal zoals we gedacht hadden. Jij had de touwtjes in handen en alles verliep zonder gehaast en op tijd. De styling van onze trouwlocatie heb je ontzettend leuk gedaan, alles zag er echt heel mooi uit.

Voor iedereen die een originele ceremoniemeester zoekt: maak een keer een afspraak met Jo-Anne. Zij zal van jullie dag zeker iets bijzonders maken!!

 

Martin en Lilian

Beste Jo-Anne, ondertussen zijn wij getrouwd! We hebben een fantastische dag gehad, en dit mede dankzij jouw adviezen. Iedereen vond dat we (hierdoor) veel originele details hadden. De foto is een impressie.

 

Mariet (fotograaf)

Laatst was ik op een bruiloft, en de dag zat echt vol leuke details! Alles in dezelfde tinten en overal hadden ze aan gedacht. Het bruidspaar vertelde me dat ze bij een consult van jou waren geweest! Nou dat was dus zeker te zien! Erg leuk!

 

Annelies

’t Was echt weer een superdag afgelopen vrijdag! Net zo heerlijk en goed georganiseerd als onze eigen bruiloft! Complimenten!

 

Klaas-Jan & Marianne

Wij willen je laten weten hoe blij we zijn dat we voor jou als ceremoniemeester hebben gekozen! Jij hebt er alles aan gedaan om het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken op onze trouwdag! We hebben met volle teugen kunnen genieten omdat we wisten dat het allemaal goed zou komen! Ook vonden we het leuk dat je een paar leuke verrassingen had voor ons! Bellen blazen bij het gemeentehuis en allemaal leuke fotootjes op tafel tijdens het buffet! De bezoekjes bij jou thuis waren ook erg gezellig! We kregen leuke en ook praktische tips van je! Het was allemaal nieuw voor ons, en dan is het fijn om een ceremoniemeester met ervaring te hebben! Ook onze gasten vonden het allemaal bijzonder goed gaan! Het is mede dankzij jou een onvergetelijke dag geworden!

 

Joke en Jeroen

Yes, het gaat nu lopen voor mijn gevoel, jippie! We zijn dan ook erg blij dat we met je in zee zijn gegaan, wat een werk! Nu ben je ook wel heel nauwkeurig, maar als we het toch doen, dan ook goed hé? Heeft weer veel tijd gekost afgelopen dinsdag, maar ons ook weer goede aanwijzingen gegeven.

 

Marleen Bossenbroek

Vooraf hadden we nog onze bedenkingen of een weddingconsult wel een toegevoegde waarde zou hebben, omdat we al 2 goede ceremoniemeesters hebben. Maar we kunnen terugzien op een leuke inspirerende avond waarbij we van Jo-Anne bruikbare tips hebben gekregen wat betreft ons draaiboek. Maar vooral al haar originele ideeën heeft ons enthousiast gemaakt om onze huwelijksdag de style te geven die helemaal bij ons past. Jo-Anne, hartelijk bedankt voor de gezellige avond!

 

Freek en Linda

Wij hebben samen met onze ceremoniemeesters van het weddingconsult genoten. Bedankt voor de waardevolle tips om onze trouwdag net iets meer te laten worden dan de doorsnee trouwdag. En natuurlijk ook bedankt voor de gezellige avond! Leuk om zo samen met de ceremoniemeesters een hele avond met de voorbereidingen bezig te zijn!

 

Robbert-Jan en Jannemarie

Zonder veel verwachtingen zijn we naar Jo-Anne gegaan voor een weddingconsult dat we hadden gewonnen. Na een leuke ontvangst wisten we gelijk dat Jo-Anne erg enthousiast is om ons te helpen. In een aantal minuten weet ze ons ook erg enthousiast te maken. Allereerst heeft ze ons geholpen met het vaststellen van een goede tijdsindeling op de dag zelf. Vervolgens heeft ze veel originele tips en leuke ideeën gegeven voor het aankleden van onze bruiloft. Deze avond heeft ervoor gezorgd dat we enthousiast naar huis zijn gegaan en vol goede moed samen met onze eigen ceremoniemeesters onze bruiloft gaan voorbereiden.

 

Ali & Ewout

Thank you so so much for all your hard work and making our day so special. We can’t express how thankfull we are.

 

Vader van de bruid

“Eerst dacht ik: is dat nou wel nodig, zo’n professionele ceremoniemeester? Dat geld kunnen ze toch beter ergens anders voor sparen? Maar nu – aan het einde van de dag – zie ik dat een professionele ceremoniemeester het geld dubbel en dwars waard is.

 

Eelco & Judith

Bedankt voor alle leuke & handige tips die we kregen tijdens het consult dat we hadden gewonnen! Onze ceremoniemeesters en wij hebben er dankbaar gebruik van gemaakt!

 

Elias en Franiëlle

Door de inzet van ‘Ceremoniemeesters van der Lelij’ hebben wij op onze trouwdag geen zorgen en stress gehad en hebben we echt met volle teugen mogen genieten van ons moment!

 

Jaap en Annoeska

Hartelijk dank voor je hulp en bijdrage aan onze bruiloft. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij kijken met veel plezier terug op deze onvergetelijke dag. Bedankt voor alles.

 

Eysbrand en Linda

We willen je nogmaals bedanken. Door jou is het een georganiseerde, onvergetelijke dag geworden. Iedereen was zeer over de ceremoniemeester te spreken. Veel complimenten.