Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

  • Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Vraag een professionele ceremoniemeester voor een onbezorgde bruiloft waarvan iedereen geniet!

De samenwerking met de professionele ceremoniemeester voor jullie bruiloft begint met een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken met elkaar en jullie wensen te inventariseren. Aan de hand hiervan wordt een passend pakket samengesteld met daarbij een vaste prijsafspraak.

 

Pakket 1 “A beautiful wedding”:

Dit is het eenvoudigste en goedkoopste pakket voor “een prachtige bruiloft”. Na de kennismaking en ondertekening van de overeenkomst, ontvangen jullie een gedetailleerde vragenlijst en een opzet voor een tijdschema. Deze formulieren mogen zo volledig mogelijk worden ingevuld door jullie. Twee weken voor het trouwen nemen we met elkaar de details door, zodat alles goed voorbereid is en de ceremoniemeester van al jullie wensen op de hoogte is. De ceremoniemeester is 6 uur aanwezig op jullie trouwdag. Dit pakket kan worden uitgebreid met services uit de lijst met opties (zie prijslijst).

 

Bruidsparen die dit pakket afnemen, vinden het erg leuk om zelf de bruiloft voor te bereiden en zijn punctueel in organiseren. Maar zoeken voor hun bruiloft een professionele ceremoniemeester buiten de familie- en vriendenkring!

 

Pakket 2 “A lovely wedding”:  

Dit pakket omvat meer advisering en meer uren aanwezigheid op jullie bruiloft. Na de kennismaking en ondertekening van de overeenkomst, krijgen jullie adviezen m.b.t de organisatie en de styling van jullie bruiloft. Tijdens het eerste gesprek bespreken we welke invulling van de dag haalbaar is op basis van jullie wensen, het aantal daggasten, reistijden, budgetten, etc. Met elkaar maken we een goed dagprogramma zodat jullie verder kunnen met de organisatie van “een schitterende bruiloft”. Ook maken jullie een inspiration board en ontdekken of een bepaalde styling bij jullie past. Gaan jullie voor een kleurthema, de uitwerking van jullie gemeenschappelijke hobby, vintage style of super chique? Hebben jullie al styling ideeën? Dan krijgen jullie nog meer verfrissende en originele ideeën met daarbij mogelijke leveranciers. Jullie ontvangen een opzet voor het maken van een tijdschema. Deze vullen jullie zelf zo volledig mogelijk in. Tijdens het tweede gesprek bespreken we de details zodat alles tijdens de bruiloft verloopt zoals jullie het hebben voorbereid. Op de trouwdag is de ceremoniemeester 8 uur aanwezig. Dit pakket kan worden uitgebreid met services uit de lijst met opties (zie prijslijst).

 

Bruidsparen, die dit pakket afnemen, willen net wat extra advies hebben bij de organisatie en styling van hun bruiloft. Vaak maken zij van dit pakket gebruik als ze over ongeveer 9 maanden trouwen. De locatie en trouwdatum zijn al gekozen, maar dan…? Het trouwen moet tot in de puntjes worden voorbereid, maar op de trouwdag zelf geven jullie de organisatie graag uit handen aan een professionele ceremoniemeester.

 

Pakket 3 “A dream wedding”:

“Een droom bruiloft” krijg je door alles tot in de puntjes voor te bereiden. Hiervoor kun je gebruik maken van de adviezen van een professioneel ceremoniemeester met ervaring. Na de kennismaking en ondertekening van de overeenkomst, krijgen jullie adviezen m.b.t de organisatie en de styling van jullie bruiloft. Tijdens het eerste gesprek bespreken we welke invulling van de dag haalbaar is op basis van jullie wensen, het aantal daggasten, reistijden, budgetten, etc. Met elkaar maken we een goed programma zodat jullie verder kunnen met de organisatie van “een droom bruiloft”. Ook ontdekken jullie door het maken van een inspiration board welke styling bij jullie past. Gaan jullie voor een kleurthema, de uitwerking van jullie gemeenschappelijke hobby, vintage style of super chique? Hebben jullie al styling ideeën, dan krijgen jullie nog meer verfrissende en originele ideeën met daarbij mogelijke goede leveranciers.

 

In het tweede gesprek richten we ons op de trouwkaart. Staan alle belangrijke gegevens vermeld op de uitnodiging (zonder spelfouten)? Jullie ontvangen ter voorbereiding op dit gesprek een document voor het invullen van gegevens die in de brief bij de trouwkaart moet komen te staan. Bijvoorbeeld: welk cadeau willen we, wel/ geen bijdrage, waar en hoe laat worden de daggasten verwacht, etc. Ceremoniemeesters van der Lelij schrijft de brief (of meerdere brieven) bij de trouwkaart. Als de definitieve versie klaar is laten jullie deze drukken bij jullie eigen drukker. De brieven bij de trouwkaart worden door jullie zelf in de envelop gedaan. Tenslotte bespreken we de voortgang van de organisatie van het trouwen.

 

Het laatste gesprek vindt kort voor de trouwdag plaats. De bruiloft wordt van minuut tot minuut doorgesproken. Tijdens de trouwdag komen jullie voor geen enkele (organisatorische) verrassing te staan en hoeven jullie nergens meer een beslissing over te nemen. Het is dan tijd om te genieten. Op jullie trouwdag is de ceremoniemeester 10 uur aanwezig. De ceremoniemeester maakt voor deze dag een gedetailleerd tijdschema. Dit tijdschema wordt gecommuniceerd naar leveranciers zoals feestlocatie, fotograaf etc. Een draaiboek hoort als service bij dit pakket. Een draaiboek bestaat uit een document in een mooie multomap met alle belangrijke gegevens. Eventuele speeches, tekeningen en gedichten worden in deze map bewaard.

 

Dit pakket kan worden uitgebreid met services uit de lijst met opties (zie prijslijst).

 

Bruidsparen die dit pakket afnemen, staan aan het begin van de organisatie van hun bruiloft. Zij ontvangen graag uitgebreid advies en leuke bruilofts tips & tricks. Het trouwen moet tot in de puntjes worden voorbereid en jullie geven de organisatie van jullie trouwdag graag uit handen aan een professionele ceremoniemeester.
Mail voor een offerte naar joanne@datregelikwel.nl

 

———————————————————————————————————————-

Wedding consult

Jullie hebben een goede ceremoniemeester gevonden in eigen familie- en vriendenkring? Maar toch willen jullie gebruik maken van onze ervaring: een goede organisatie en oog voor de originele details op jullie bruiloft? Maak dan een afspraak voor een wedding consult!

Tijdens een wedding consult komen jullie met of zonder ceremoniemeester(s) langs om de trouwdag door te nemen. We bespreken de organisatie en adviseren jullie over persoonlijke details. De volgende punten worden besproken: tijdsplanning, organisatie, leuke ideeen, trouwkaarten, brieven bij de trouwkaarten, mogelijke leuke decoratie, tips voor het burgerlijk huwelijk, een goed georganiseerde receptie en nog veel meer. De laatste vraag is bijvoorbeeld: hoe komen jullie thuis aan het eind van de bruiloft?

Dit gesprek duurt ruim 2 uur. Je kunt een wedding consult een jaar tot een paar weken voor de trouwdag inplannen. Voor de prijs van een wedding consult, zie de prijslijst.

 

Dit adviesgesprek vindt plaats in Delft. Mochten jullie op een ander locatie willen afspreken dan is de prijs exclusief reiskosten.

———————————————————————————————————————-

Ceremoniemeester of weddingplanner?

Ceremoniemeesters Van der Lelij is geen weddingplanner. Een weddingplanner regelt van tevoren meerdere zaken voor het bruidspaar zoals het bezoeken van de trouw- en/of feestlocatie. Onze ceremoniemeester adviseert bij keuzes, inspireert en is aanwezig op de dag zelf, zodat alles op rolletjes loopt.