Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

  • About

About

Jo-Anne van der Lelij (eigenaar en oprichtster Ceremoniemeesters van der Lelij)

Op de trappen van Slot Zeist, in augustus 2003, is het idee voor Ceremoniemeesters van der Lelij geboren. Samen met mijn man waren we uitgenodigd voor de bruiloft van zijn vriend. We stonden op de trappen om een groepsfoto te maken. We moesten lang wachten want de lieve kinderen van de ceremoniemeesters (zussen van de bruid) wilde niet op de foto. Waarschijnlijk staan de ceremoniemeesters ook met rode vlekken in hun nek op de foto en kijken de kinderen niet in de lens! Ik stootte mijn man aan en zei: “Dit had ik moeten regelen”. Hij beaamde dat het een goed idee was om mij te laten inhuren als ceremoniemeester. Ik was al jaren opzoek naar een andere uitdaging dan het onderwijs waar ik tot nu toe had gewerkt. Een jaar van voorbereiden ging beginnen.

 

Ceremoniemeester zijn op bruiloften vind ik ontzettend leuk. Tenslotte is het altijd feest en bijzonder. Het is hard werken en heel goed opletten. Ik geniet van onbezorgde en stralende gezichten van het bruidspaar en (dag)gasten. Vaak zeggen naaste vrienden of familieleden halverwege de bruiloft tegen mij: “Wat heerlijk dat jij dit allemaal regelt, ik kan nu lekker genieten”.

 

Mensen inspireren vind ik erg leuk. Ik deel graag mijn ervaringen zodat anderen er ook wat aan hebben. Daarom ben ik ook WEDSPIRATION begonnen. Een inspiratie blog voor bruidsparen. Verder word ik blij van de kleine bijzondere dingen en gebeurtenissen in mijn leven. Zoals een kaartje, een schaterlach, een zonnestraal en onze “love seat”. Vriendschappen vind ik belangrijk. Je wordt er rijker van. Als we elkaar spreken of ontmoeten stimuleren we elkaar om nieuwe dingen te leren, ontdekken en maken.

Ik hou van feestjes. Heerlijk om weer nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben een echt mensen mens. Feestjes geven de gelegenheid om te genieten van elkaars eigenaardigheden! Feestjes zijn een succes als mensen van elkaar genieten.

————————————————————————————————————————

Ceremoniemeesters van der Lelij wordt veel geboekt!

Vanaf 2013 is het team daarom uitgebreid met meerdere ceremoniemeesters. Per bruiloft kijken we welke ceremoniemeester het beste bij het bruidspaar past.

————————————————————————————————————————