Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

Geplaatst op 10dec door Jo-Anne van der Lelij

Ceremoniemeesters van der Lelij breidt uit!

Met meerdere ceremoniemeesters gaan we werken!!! Heerlijk om het werk te kunnen delen en samen te werken aan onvergetelijke bruiloften. Marion en Nicole gaan mij helpen en daar ben ik erg blij mee. Twee vrouwen die het vak verstaan en dienstbaar zijn, liefdevol handelen en van aanpakken weten.

 

Veel mensen hebben mij het afgelopen jaren gevraagd: “Waarom heet je bedrijf CeremoniemeesterS van der Lelij – je werkt toch alleen?” Mijn ambities waren er al vanaf het begin om met meerdere ceremoniemeesters samen te gaan werken, maar door omstandigheden lukte het niet. Nu er meer aanvragen binnenkomen voor het ceremoniemeesterschap op bruiloften is het, mede door mijn werkzaamheden voor Wedspiration en Stijlvolle Trouwkaarten, tijd om werk uit handen te geven.

 

Onlangs hebben we een hele leuke fotoshoot gehouden op Slot Zeist voor het lanceren van CeremoniemeesterS. We hebben ontzettend veel lol gehad met elkaar. Eerst hebben we kleding uitgezocht met Charlotte van Wardrobewizard en daarna werden onze haren en make-up gedaan door Liesbeth Dubbelaar Visagie. Dat was echt genieten! De fotograaf Lucas van Capture Love liep rond om foto’s te nemen van elk detail en moment. Toen we alle drie klaar waren hebben we foto’s genomen op het plein voor Slot Zeist. Dit resulteerde in mooie foto’s waar ik Lucas dankbaar voor ben.

 

Hieronder een  impressie van de fotoshoot (de volgende de keer “the making of””)

 

Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love
Fotocredit: Capture Love

Lolly en snoepjes had ik besteld bij bedankjes.nl. Handig alles in dezelfde stijl zelf ontwerpen en bestellen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.