Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

Geplaatst op 15okt door Jo-Anne van der Lelij

Bruiloft Bert & Lenie {ervaringen + belevenissen ceremoniemeester}

Na een bruiloft vraag ik aan elk bruidspaar om een stukje tekst te schrijven voor de website. Ik weet hoe druk ze het dan hebben met andere zaken en dring daarom vaak niet aan maar … een klein stukje tekst zou fijn zijn.

 

Er zijn bruiden … die schrijven bijna een heel A4tje vol met lofzangen!! Lenie is er uitgebreid voor gaan zitten om haar ervaringen met een professionele ceremoniemeester op te schrijven. Intussen ben ik weer een stukje “gegroeid” door al deze positieve waarderingen. Heerlijk om zo een bruiloft waar te mogen maken voor een bruidspaar. Dit is mijn missie!!

 Ervaringen & belevenissen van Lenie & Bert

 

Ruim een jaar voor onze bruiloft begonnen wij na te denken over wie we als ceremoniemeester wilden op onze bruiloft. Eigenlijk vonden we het niet zo leuk om onze naaste familie of vrienden hiervoor te vragen, maar wat dan? We wisten wel de ceremoniemeester van het blog Wedspiration, maar iemand die je helemaal niet kent en dan zo’n belangrijke taak op onze dag? Het begon steeds meer bij ons te leven en al snel zaten voor een kennismakingsgesprek bij Jo-Anne thuis. Wat was dat gezellig! De klik was er direct en we gingen gelijk al met een lijstje naar huis wat we konden gaan regelen. In de auto zeiden we tegen elkaar: ‘Dit is wat we willen!’ En nu na onze trouwdag zeggen we: ‘Het was precies zoals we wilden!’ Wil je een onbezorgde trouwdag, maar ook onbezorgd je trouwdag tegemoet zien? Kies dan ook voor Jo-Anne als ceremoniemeester.

 

Met de voorbereidingen heeft Jo-Anne heel fijn meegedacht en meegeholpen. Ook op onze eigen ideeën reageerde Jo-Anne enthousiast en dacht hier verder in mee. Het zeer gedetailleerde draaiboek zorgde er ook voor dat we rustig onze trouwdag tegemoet konden zien. En terecht: Jo-Anne heeft voor een perfecte timing gezorgd en wij hebben op onze trouwdag echt nergens naar om hoeven te kijken. Om een beetje een beeld te geven van hoe Jo-Anne te werk gaat een aantal voorbeelden.

 

– Op een gegeven moment moesten wij als bruidspaar eerder weg op de locatie , maar bleven de daggasten daar nog. De fotograaf moest wel mee, alleen… zijn auto stond midden tussen alle auto’s van de daggasten en hij kon er dus niet uit. Je zegt het tegen Jo-Anne en binnen een paar minuten was de fotograaf al onderweg. (Nog eerder dan wij, terwijl wij al klaar zaten!) Ongelofelijk hoe snel Jo-Anne zoiets regelt en het typeert ook gelijk hoe Jo-Anne heel de dag alles tot in de puntjes regelt.

 

– Wij hadden het geluk dat het heel de dag stralend weer was. Bij onze locatie konden we ook naar buiten, maar hadden we gekozen om het diner binnen te doen. Dit werd op een gegeven moment echter wel wat warm, dus heeft Jo-Anne even snel geregeld dat de laatste speech en het toetje heerlijk buiten op het terras kon plaatsvinden.

 

– Wij vonden het leuk als er heel de dag op elke locatie bloemen in onze dagkleur zouden staan. Ook vond ik dat erg leuk om zelf te maken. Jo-Anne heeft er voor gezorgd dat bij elke locatie de bloemen op de juiste plek stonden. Zelfs als daar maar heel weinig tijd voor was, stonden ze er toch!

 

– Van allerlei kanten kregen we complimenten over onze ceremoniemeester: ‘Wat een spontaan mens!’, ‘Je kan echt niet merken dat ze iemand van buitenaf is’, ‘Wat regelt ze dat allemaal goed joh, je kan wel zien dat het haar baan is’ etc.

 

–        Bij een boeket van pioenrozen komt nog wel wat kijken… namelijk, dat de bloemen mooi open zijn gekomen en dat je niet, om in Jo-Anne’s taal te spreken, ‘met een bosje eieren op stok’ loopt. De bloemist heeft het geweten dat we Jo-Anne als ceremoniemeester hadden, maar daardoor had ik een prachtig boeket van open pioenrozen.

 

Jo-Anne, bedankt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.