Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

Geplaatst op 10jul door Jo-Anne van der Lelij

Ceremoniemeester op de bruiloft van Stefanie & Maikel {27 april 2013}

Na een aantal dagen van regen en kou waren we erg blij dat het op 27 april warmer was. Gelukkig scheen de zon en was het aangenamer van temperatuur. De vrolijke styling van de locatie werkte ook daarbij. Net na de middag was ik aan gekomen bij het Oude Slot in Heemstede. Veel spullen stonden klaar om op hun plek te worden gezet. Na overleg met de aardige partymanager van de locatie kon ik aan de slag met ballonnen, potjes met bloemen en lampionnen. Omdat Stefanie en Maikel zo veel wilde decoreren hadden ze gezorgd dat familie en vrienden kwamen helpen. Het was een bedrijvigheid en gezelligheid.

Familie en vrienden arriveerden. Alles was klaar: het bruidspaar kwam aan in een gele auto. Eerst hebben ze alle gasten begroet. Daarna heb ik de gasten meegenomen naar het prieel in de tuin. Een heerlijke ceremonie volgde met emotionele beloften die werden uitgesproken. Prachtige muziek klonk door de tuin toen Maikel en Stefanie als getrouwde man en vrouw naar het Oude Slot toe liepen.

Fotocredit: Imagine

Daarna was het tijd voor felicitaties, taart en toost. Alles in goede banen geleid en gezorgd dat het receptieboek werd getekend. Groepsfoto’s maken is elke keer weer een leuke uitdaging, vooral met zo’n grote groep op een bruggetje. Daarna was er nog tijd over om foto’s met vrienden en vreindinnen te maken. Heerlijk met Pieter samen gewerkt en een paar leuke foto’s gemaakt.

Fotocredit: Imagine

Tijdens het diner heb ik de styling gewijzigd – van buiten naar binnen – en alles klaar gezet voor het feest. Tijdens de speeches zorgde ik dat ik bij de gasten was, want dan vertaalde ik in het Engels voor de  familieleden uit Engeland. Ook nog even tijd gehad om te eten en daar stonden de gasten al weer. Na een klein paniek momentje van de bruid opgelost te hebben met 3 veiligheidsspelden (ze struikelde over haar jurk tijdens het oefenen van de openingsdans) kon de dans worden aangekondigd. Stefanie en Maikel zitten samen op stijldansen, dus je kunt je wel voorstellen dat dit een geweldige dans was. Dat Stefanie ook nog een flashmob had georganiseerd met familie en vrienden daar stond Maikel van te kijken. Ongelooflijk … wat een leuk moment!!!

Na alle waardevolle spullen opgeruimd te hebben, de bedankjes klaargezet, kon ik iedereen gedag gaan zeggen. Zij gingen lekker feesten met elkaar en ik ging voldaan naar huis met de wetenschap dat alles goed was verlopen.

Bijzonder aan dit lieve bruidspaar was de intensie waar mee ze naar deze dag hadden toegeleefd en hoe leuk ze het voor elkaar en familie en vrienden maakten. Echt een bijzondere liefdevolle bruiloft.

Op Wedspiration laat ik veel foto’s zien met inspiratie (over een paar dagen). Hier meer een overzicht van de dag.

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine

Fotocredit: Imagine


Een reactie op Ceremoniemeester op de bruiloft van Stefanie & Maikel {27 april 2013}

  1. Pingback: DIY: bezegel je liefde met een love lock {bruiloft Franse stijl}Wedspiration

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.