Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

Geplaatst op 21mrt door Jo-Anne van der Lelij

Wat zijn de ervaringen van andere bruidsparen?

Geregelt vraag ik bruidsparen of ze een kort stukje willen schrijven over mijn service voor hun bruiloft. In een leven met drukke fulltime banen en de voorbereidingen voor een bruiloft  is het moeilijk om daar tijd voor te nemen. Stefanie en Maikel  hebben er  tijd voor kunnen vinden!! Voor mij ook erg leuk om te lezen hoe een bruidspaar mijn service ervaart.

Misschien twijfelen jullie ook nog over de meerwaarde van het inhuren van een professioneel ceremoniemeester. Ik kan je niet overtuigen, alleen hartelijk uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Lees daarom hieronder de ervaring van Stefanie & Maikel en die van nog meer bruidsparen.

Omdat wij de eerste van onze vriendengroep zijn die gaan trouwen, konden we wel wat hulp gebruiken. Gezien Stefanie gek is op de blog Wedspiration, kwamen wij al snel op het idee om contact op te nemen met Jo-Anne. Wij werden hartelijk ontvangen bij Jo-Anne thuis. Daar heeft Jo-Anne uitgebreid de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden. Zo uitgebreid dat wij uiteindelijk net voor middernacht vanuit Delft naar huis reden, met een grote glimlach op onze gezichten en genoeg om samen te bespreken! Jo-Anne is erg behulpzaam en staat ook op andere momenten voor ons klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wij zijn erg blij dat ze erbij is op onze trouwdag om de dag in goede banen te leiden, want wij weten zeker dat onze grote dag bij haar in goede handen is.

Jo-Anne, super bedankt, we kijken uit naar 27 april!

Stefanie & Maikel

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.