Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

Geplaatst op 05mrt door Jo-Anne van der Lelij

Up-date Ceremoniemeester

Het trouwseizoen gaat bijna beginnen. Ik heb er zo ontzettend veel zin weer in om ceremoniemeester te zijn tijdens bruiloften! Heerlijk om die bruidsparen weer gelukkig te zien en met elkaar een bijzondere dag te beleven. De afgelopen maanden had ik geen bruiloften, maar dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurt. De meeste bruiloften voor 2013 zijn binnen en de kennismakingsgesprekken hebben eind vorig jaar plaats gevonden. De meeste bruidsparen zijn weer langs geweest voor het volgende gesprek en zijn weer verder aan de slag gegaan met hun voorbereidingen. Leuk om de verschillende  stijlen van aanpak en verwachtingen mee te maken.

Het jaar 2013 begon met een busisness bootcamp van Open Cirkels om nog beter mijn bedrijf te kunnen managen als zzp’er. Visie bepaald en weer gefocused gewerkt de afgelopen weken. Ceremoniemeesters van der Lelij groeit, dus er moeten beslissingen genomen worden.

Begin februari was ik op de Dutch Wedding Congress gehouden in Kasteel Amerongen. Een congres voor alle leveranciers uit de trouwbranche. Het was goed om elkaar te ontmoeten en geinspireerd te worden door de internationale gasten. Meneer Reimers leerde ons etiquette waarvan wij toch echt verwachtten dat ze onjuist waren! Na afloop meneer Reimers nog even een ettiquette vraag gesteld – zie laatste foto – !

Voor een aantal bruidsparen ontwerp ik de trouwhuisstijl voor hun bruiloft. Dit zo ontzettend leuk om te doen. Deze ontwerpen kan ik nog niet laten zien want deze trouwkaarten moeten nog op de post.

Hieronder een paar foto’s genomen tijdens de Dutch Wedding Congress.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.