Jo-Anne van der Lelij
Facebook Twitter Rss LinkedIn

Wij helpen bruidsparen een onbezorgde bruiloft voorbereiden en te beleven!

Geplaatst op 20feb door Jo-Anne van der Lelij

5 praktische TIPS voor het schrijven van de envelop!

Als alle adressen zijn verzameld dan kunnen de enveloppen voor het versturen van de trouwkaart  beschreven worden. Hieronder 5 praktische TIPS voor het schrijven van de enveloppen.

 

1: Bestel de enveloppen vooraf! Bij veel drukkers kun je de enveloppen vooraf al mee naar huis nemen om te beschrijven. Op mijn site Stijlvolle Trouwkaarten.nl kun je ook vooraf de enveloppen bestellen zodat je voldoende tijd hebt om de adressen te schrijven.

 

2. Maak er een feestje van! Alleen de enveloppen beschrijven is minder leuk, dan met meerdere. Nodig daarom vriendinnen en zussen uit om samen met jullie de enveloppen te beschrijven onder het genot van een bakje thee met lekker gebakje! Voordeel: sneller klaar.

 

3. Maak stapels per soort trouwkaart! Waarschijnlijk hebben jullie meerde soorten uitnodigingen of meerdere brieven bij de trouwkaart. Per genodige maak je een stapel (liever in bakjes). Dus bijvoorbeeld een stapel voor de daggasten, receptiegasten en de feestgasten. Later kun je makkelijk de goede trouwkaart in de envelop stoppen.

 

4. Beslis over de aanhef van de geadresserden! Gaan jullie voor een  formele of informele aanhef? Maak een beslissing, dan hoef je daar niet meer over na te denken en worden de enveloppen sneller geschreven.

 

5. Als laatste verdeel je de enveloppen! Na het toevoegen van trouwkaart en eventueel brief bij de trouwkaart ga je de enveloppen verdelen per adres op: overige bestemming, streekpost en ” zelf uitdelen”.


Een reactie op 5 praktische TIPS voor het schrijven van de envelop!

  1. Pingback: Thema voor jullie bruiloft: CHIQUE CAMEEWedspiration

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.